Lajme & Ngjarje

Konkurs

Konkurs

Për vendet e punës: I. Sekretar i kompanisë (1) II. Zyrtar Kryesor i Financave dhe Thesarit (1)
Konkurs

Konkurs

Për vendet e lira të punës në KRU Bifurkacioni ShA Ferizaj: I. Arkëtues (2), II. Zyrtar i SIGJ (Sistemi i Informacio...
 Vendim

Vendim

Data: 18.06.2020 Për: Menaxherët e departamenteve Përgjegjësi i NjO...
Reagim

Reagim

Për opinionin publik
Thirrje Publike për Pagesën e Faturave të Ujit dhe Kanalizi...

Thirrje Publike për Pagesën e Faturave të Ujit dhe Kanalizi...

Për: Konsumatorët shtëpiak, bizneset dhe institucionet
Këshilla Për  Kursimin e Ujit

Këshilla Për Kursimin e Ujit

Konsumatorët shtëpiak, bizneset dhe institucionet
Prev 1 2 3 Next