Lajme & Ngjarje

KONKURS PUBLIK

KONKURS PUBLIK

Vende e lira të punës në KRU Bifurkacioni - Ferizaj:
22 MARSI, DITA BOTËRORE E UJIT 2022 – UJËRAT NËNTOKËSORE

22 MARSI, DITA BOTËRORE E UJIT 2022 – UJËRAT NËNTOKËSORE

UJËRAT NËNTOKËSORË – TA NXJERRIM TË PADUKSHMEN NË PAH
KONKURS PUBLIK

KONKURS PUBLIK

Vende të lira pune
SHTYHET DISKUTIMI PUBLIK PËR TARIFA

SHTYHET DISKUTIMI PUBLIK PËR TARIFA

Diskutim publik, për përcaktimin e tarifave të shërbimeve të ujit dhe kanalizimit - 2022-2024